Resultaten

De resultaten van dit project worden gepubliceerd in internationale vakbladen en gepresenteerd op internationale congressen. Hieronder vindt u Nederlandstalige samenvattingen van de bevindingen.

• Eiceldonatie tussen zussen: De ervaringen van koppels met betrekking tot de genetische link (pdf)
  • Eidceldonatie tussen zussen: Hoe construeren en beleven familieleden 'verwantschap' binnen deze gezinsconstellatie? (pdf)
  • De ervaringen van lesbische koppels bij het niet zelf kunnen kiezen van hun spermadonor (pdf)
  • Een kwalitatieve studie naar de manier waarop lesbische ouders omgaan met de rol van hun anonieme spermadonor (pdf)