Nieuws en activiteiten

Feb. 17 - 18, 2014: Seminarie "On gametes and guidelines: A symposium for exploring the use of interdisciplinary and empirical bioethics to inform the regulation of reproductive technologies". Georganiseerd door Veerle Provoost & Jonathan Ives. Locatie: Brocher foundation, Genève.

Feb. 27, 2014: Studienamiddag "Medisch begeleide voortplanting in juridisch en ethisch perspectief". Gents Instituut voor Gezondheidsrecht.

Aug. 19 - 22, 2015: 29th European Conference on Philosophy of Medicine and Health care: "Medicalisation". Georganiseerd door de European Society for Philosophy and Medicine and Healthcare (ESPMH) en het Bioethics Institute Ghent (BIG). Locatie: Augustijnenklooster, Academiestraat 1, 9000 Gent, België.

Aug. 26, 2015: Conferentie over "Ethics of Families". Georganiseerd door the Network on Ethics of Families. Locatie: Augustijnenklooster, Academiestraat 1, 9000 Gent, België. Meer informatie vind je hier.

Aug. 27 – 28, 2015: “Donor conception: An unfamiliar path to a normal family?”. Georganiseerd door de onderzoeksgroep ‘Sociaal en genetisch ouderschap’ van Universiteit Gent (België). Locatie: Augustijnenklooster, Academiestraat 1, 9000 Gent, België. Meer informatie vind je hier.

June 18, 2016: Bits of love - TEDxGhent. Prof. dr. Provoost geeft een TED talk rond de dilemma's die gepaard gaan met moderne reproductieve technieken. Meer informatie vind je hier.